Projects / Dinamització

Cal Forn

Centre d’acollida de turistes
Oficina Central de Turisme L’Hospitalet de l’Infant 
Tarragona. Baix Camp

 

Client
Ajuntament de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant  

Projecte Integral
Continguts, discurs i guió
Interiorisme
Identitat Visual
Producció
Material de difusió
Audiovisuals
Reproduccions
Maqueta topogràfica
Elements interactius

Segurament, quan viatges, el millor que et pot passar és tenir la sort de conèixer algú del lloc que visites i que t’obri les portes de casa seva...

Aquest és el concepte de Cal Forn. Fent honor a l’hospitalitat que dona nom a aquest municipi, “Hospitalet” no fa referència a cap “Hospital” sanitari, sinó a una fortalesa on es podien refugiar peregrins i viatgers abans de creuar el temut Coll de Balaguer.

El nou Centre d’acollida de turistes, ens obre les portes de l’interior d’una casa “virtual”. Una taula de menjador ens deixarà reposar i consultar en pantalles interactives la gran diversitat de serveis que ens ofereix el municipi, a més de gaudir d’una gran finestra on s’hi projecta un curt però intens publireportatge dels aspectes més interessants de l’entorn. Una cuina, amb plats i fogons interactius, una maqueta de situació, una calaixera dels records amb fotografies dinàmiques del passat del poble,o un itinerari amb tots els punts destacats per anar de mar a muntanya...

Tot això, és el resultat de fer una reinterpretació de les ja clàssiques “Oficines de Turisme”. Recollint les noves necessitats i maneres de fer dels nous visitants. Un centre d’acollida de visitants 2.0, on a través de diverses maquetes i pantalles interactives s’ofereix un “menú degustació” de tota l’oferta turística i patrimonial de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

L’objectiu d’aquest espai no és entretenir la gent visitant-lo durant una hora, la seva finalitat és facilitar la informació necessària, de manera àgil, visual i agradable, perquè en poca estona tinguin clar què volen veure i surtin de seguida a voltar i consumir pel municipi.

Ecomuseu dels Pastors

Centre d’interpretació

Centre de recepció turístic

Centre d’interpretació

Centre d’interpretació

Exposició itinerant

Exposició itinerant

Els Xucladors de sang

Turisme vivencial

Exposició itinerant

Exposició temporal

Oficines de turisme

Exposició temporal

Exposició temporal